Monday, June 27, 2011

Εύθυμη ιστοριούλα του Νίκου Τσελίκα

    Ο...ΘΕΟΣ
  Και τώρα για σιμώστε εδώ κοντά, να σας πω μια ιστορία, να 'χεται, να μολογάτε στους κατοπινούς σας.
Ήταν λέει ένας πολύ σπουδαίος και τρανός Άντρας που τον έλεγαν Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Τούτος λοιπόν ο Άντρας έγινε πρωτουπουργός στην χώρα μας.
Παντρεύτηκε και την Αμλίτσα, κόρη μεγάλης οικογένειας και ζούσαν Καλά! Βοήθησε και ο Παναγιωτάκης ο Κανελόπουλος. Βέβαια. Για να μην χάσουμε και τον Γαμπρό. Ε!!!
Έτσι άλλοτε φτιάνοντας κι άλλοτε φοβερίζοοντας, Ανέβηκε πολύ ψηλά.
  Κάποιοι Δεν τον ήθελαν. Λίγο οι άλλες Παρατάξεις και λίγο  Μια κόντρα με το Παλάτι, Λάκισε φτούνος ο Τρανός, είχε χωρίσει και με την Αμαλίτσα, Τότε!
"Γιατί οι Πατρινές δεν σήκωναν και πολύ Τσαμπουκά." Έγινε Ντόρος μεγάλος τότε στην πολιτική κατάσταση της χώρας μας. Ήρθε ο Στρατός να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.
Αφού λοιπόν οι Χακίδες πήραν στα χέρια τα κουμάντα, και είδαν Τιμές, Δόξες και Μεγαλεία!
Άντε μετά να τους Βγάλεις! Όποιος δεν φωνάζε Ζήτω ο Στρατός, τον έβαζαν φυλακή και τον Πετσικάριζαν από το Ξύλο. Αφού πέρασαν κάμποσα χρόνια επτά στον αριθμό. Κάτι παιδιά, φοιτητές αγανακτησμένοι από αυτά που έβλεπαν και ζούσαν. Ήπανε.
  -Ρε! Τι θα γίνει με τούτους εδώ, τους έδωσε η ΠΑΤΡΙΔΑ όπλα, να μας φυλάνε και τούτοι μας Βαράνε.
-Ρε! Άντε στο Γέρο Διάολο από δω.
Έτσι φτούνοι οι Χακίδες, Αφού είδαν κι απόειδαν, Κατάλαβαν ότι το "Αμπέλι" ήταν ξένο και το Αφήκανε για να πάνε στα δικά τους χωράφια.
Αλλά. Πως; Τι να πούνε; Ότι κάτι παιδαρέλια διώξανε τα Στρατά με τα Νεράτζια; Ούτε καν με πέτρες δεν γίνεται!
  Θυμηθήκανε τότε οι Χακίδες εκείνον τον Τρανό και πολύ σπουδαίο Άντρα,  Τον Καραμανλή και είπαν να τον φωνάξουν τάχα για να του παραδώκουνε την εξουσία. Αλλά Που να τον βρούνε 'κεινος, Λάκισε και ούτε το ΟΝΟΜΑ του δεν πήρε κοντά, "Ευτυχώς στο Αεροδρόμιο κάποιος είχε ένα Παραπανήσιο όνομα και του το έδωσε, έτσι έφυγε Σαν Τριανταφυλλίδης." Κατά τα Παρίσια μεριά Στους Φράγγους. Εκεί τον ξετρύπωσε κάποιος και Να τος ο Τρανός ματα πίσω!
  Ήταν σούρουπο θυμάμαι. Ύστερα από εφτά χρόνια Τσιμουδιάς, Ξεχύθηκε ο κόσμος στους Δρόμους Για να τον Καλοδεχτεί! Έτσι εκεί που τον είχαμε παλαιόττερα στην πλάτη, Τώρα με την άδεια μας Ανέβηκε στον Σβέρκο μας. Τώρα δεν ήταν Τρανός! Τώρα ήταν Περίτρανος. Ήταν Θεός παρακαλώ! Έφκιασε και την ΝΔ και άρχισε τα ίδια, πάλι, όπως παλιά.
  Έτσι ο κόσμος άρχισε να απομακρίνεται και να Βλέπει άλλες λύσεις! Τότε ο Θεός είπε εκείνη την Μεγάλη και θεική φράση που έμεινε στην ιστορία. "Ή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 'Η ΤΑΝΚΣ"
 Και έτσι περνούσε ο καιρός! Μέχρι κάποια μέρα ο Πατέρας Του σημερινού πρωθυπουργού. Ο Ανδρέας Παπανδρέου Αρχηγός του Νέου Κόμματος Τότε, ΠΑΣΟΚ. Του είπε
-Κυρ Κώστα! Για Μέριασε λιγάκι, φτάνει τόσο!!!!!!!!!!!
Και πήρε Εκείνος το Κουμάντο.
Σε δύο χρόνια, μέσα, είδαμε πολλά σπουδαία πράματα πήραμε έγχρωμες tv, Άρχισαν να γεμίζουν οι δρόμοι με αυτοκίνητα και κάποιοι να κάνουν Κοιλίτσα. Ευημερία Βλέπεις!
Περάσανε κάμποσα, χρόνια με διάφορες αλλαγές και με άλλες κυβερνήσεις. Αλλά, ο Θεός, ΘΕΟΣ!
Τώρα έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας.
Αργότερα Πέθανε ο Α. Παπανδρέου! Πολύ καλός Πολιτικός! Αγαπούσε όμως, τα SPORT "αυτοκίνητα" καθώς και μερικά άλλα SPORT πιο Δύσκολα γιατί ήθελαν άλλου είδους δυνάμεις, ίσως και γι' αυτό να τον χάσαμε.
  Και να ένας ανιψιός του Θεού στο Πολιτικό θείασο Κώστας Καραμανλής και τούτος. Αυτός δεν ήταν Τρανός, λίγο φαρδύς ήταν...
Ξεκίνησε την Πρωθυπουργία Αρχηγούς της ΝΔ! Παίζοντας ποδόσφαιρο. Έσπασε λίγο  πόδι  και Μαζεύτηκε.
  Τότε κατάλαβε, ότι του έλειπε ένας Θεός, Γιατί ο Θείος του είχε αποδημήσει εις Κύριο.
Έβαλε κάποιους, κολλητούς του, να πιάσουν Κοληγιά με τους Αγιορείτες για να έχει πρόσβαση (μέσον) με τον Θεό. Ένας Ασίκης από την Παράταξή του έταζε θέσεις και μεγαλεία στις όμορφες με ερωτικά Ανταλλάγματα. Το έμαθε Αυτό ο Καραμανλής και θύμωσε  έδωσε εντολή να Τσακιστεί να φύγει ο Αλήτης...
  Πράγματι, σε λίγες μέρες ο Ασίκης, Τσακίστικε, αλλά δεν έφυγε!
Ο Καραμανλής έξυσε το κεφάλι του σαν το έμαθε και είπε Μεγάλο πράμα να έχεις έναν Θεό στην οικογένεια. Για κοίτα ρε! Από τον έκτο όροφο έπεσε και ο Θεός μάς τον έστειλε πίσω...Ο ΣΟΦΟΣ Άντρας, δεν σκέφτηκε ότι ήταν τόσο Αχρείος, που ούτε ο Θεός τον ήθελε ούτε ο Διάβολος!

  Οι Συνεργάτες του όμως τον είδαν πόσο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ήταν Για αυτό τον έκαναν αρχηγό και τον Έβαλαν, Μπροστά να τρώει τις σφαίρες. Και οι Άλλοι να τρώνε καλά. Έτσι με τούτα και με τα άλλα, φτάσαμε σήμερα να μην ξέρουμε τι έχουμε στις τσέπες μας και για πόσο καιρό.
 Αυτή είναι η Ιστορία μου.
 παιδιά μου καλομαθημένα.

Με την Αδιαφορία μας, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου φτάσαμε Σήμερα να μας Βάζουν την Ελιά στο στόμα και το ποτήρι στον Κωλ... να μας το πάρουν σε λάδι.!!!!!!!!!!!!




Το βρήκα >http://asteioulesistories.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

wibiya widget