Wednesday, May 11, 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: ΜΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Η ΝΔ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

Απο ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε:
1. Τον Μάρτιο του 2005, στο ΠΑΣΟΚ μιλήσαμε για «το Κίνημα και την Ελλάδα των αξιών». Από εκεί προέκυψε και το «δέντρο» με τις αξίες του ΠΑΣΟΚ..
-          Τον Μάρτιο του 2010, ο Α. Σαμαράς μίλησε για τη Ν.Δ. ως «κόμμα αξιών». Όταν επισημάνθηκε η αντιγραφή, το εγκατέλειψαν.
2. Το Μάρτιο του 2005 κεντρικό σύνθημα στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν «Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα».
-          Τον Ιούνιο του 2010 ο Α. Σαμαράς άρχισε να επαναλαμβάνει «αλλάζουμε πρώτα εμείς, για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Όταν επισημάνθηκε η αντιγραφή, το εγκατέλειψαν.
Δείτε εδώ και γελάστε το σχετικό σποτ της Ν.Δ.: https://mail.politicalforum.gr/owa/redir.aspx?C=72f810cbbec6439488bcd5fb58e27181&URL=http%3a%2f%2fwww.youtube.com%2fwatch%3fv%3dTMbEeebWFQU
3. Στα τέλη Οκτωβρίου 2009, στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος, ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε και ανέλυσε την ανάγκη «επανάστασης του αυτονόητου» στην Ελλάδα. Περιττό να πούμε πόσες φορές μίλησε έκτοτε για την «επανάσταση του αυτονόητου».
-          Στο συνέδριο της Ν.Δ., τον Ιούνιο του 2010, ο Α. Σαμαράς μίλησε για την «επανάσταση του αυτονόητου». Είπαν μάλιστα ότι πρώτοι αυτοί χρησιμοποίησαν τον όρο. Όταν κατάλαβαν την αντιγραφή, τον εγκατέλειψαν.
4. Τώρα πληροφορούμαστε ότι βασική έννοια στο λεγόμενο «Ζάππειο ΙΙ» της Ν.Δ. θα είναι η «Επανεκκίνηση».
-          Πληροφορούμε τη Ν.Δ. ότι ο όρος «Επανεκκίνηση» χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από τον Γιώργο Παπανδρέου στην ομιλία του προεκλογικά στη ΔΕΘ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2009. Περιττό να πούμε πόσες φορές μίλησε και μιλήσαμε έκτοτε για την «επανεκκίνηση» της οικονομίας και της χώρας.
-          Πληροφορούμε επίσης τη Ν.Δ. ότι η «επανεκκίνηση» της χώρας ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου 2009 όταν σταμάτησε ο κατήφορος της χώρας προς τον όλεθρο.
5. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στη Ν.Δ. να «εμπνευστούν» μέχρι μεθαύριο κάτι άλλο, αν όντως αυτή είναι η «έμπνευσή» τους, για να μην αναγκαστούν να το εγκαταλείψουν την επαύριο. Και γιατί και η γελοία αντιγραφή έχει τα όρια της...
-          Γιατί δεν μιλάνε για «Επανίδρυση»; «Πολιτική Αλλαγή»; «Νέα Διακυβέρνηση»; Και όλα αυτά τα ωραία που έλεγαν το 2004; Αφού ίδιοι κι απαράλλαχτοι είναι...

No comments:

Post a Comment

wibiya widget