Tuesday, May 24, 2011

Της ημέρας...Ενω ή Ελλάδα "κατεβάζει ρολλά" τον Ιούλιο, ο Μίκης σηκωνει το ΛΑΒΑΡΟ υπέρ ..ΝΤΟΡΑΣ (;)!!!

 Με το ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
"..Κατεβάζουμε ρολλά στις 5 Ιουλίου,αν δεν πάρουμε το δάνειο των 50 δίς.."!Το είπε όσο πιο καθαρά γίνεται ο κ.Παπακωσταντίνου μιλωντας στους φάκελλους του Παπαχειλά.τη Δευτέρα βράδυ..
Λογικό δεν είναι; Αφου όλοι λένε και κάνουν ότι χρειάζεται για να διαλυθεί η Ελλάδα τί άλλο θα μπορουσε να γίνει;

                                                      ****

Ο Σαμαράς έχοντας την υπόσχεση των Αμερικανών ,"απο τότε που γεννήθηκε "ότι θαγίνει πρωθυπουργός *μιλάει μια γλώσσα που μόνο οι Αμερικανοί μπορουν να τον καταλάβουν..

                                                    ****

Η Παπαρήγα ...ζωντας στις αρχες του περ. αιώνα, επιμένει ότι η Ελλάδα θα πάει μπροστά μόνο  όταν ο "εργάτης" καταλάβει την εξουσία!!! Μήπως πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να αναλάβει τη διοίκηση της χωρας αυτό το κόμμα για να πάψει να ταλαιπωρεί τόσο πολύ τον Ελληνικό λαό με τσιτάτα που ίσχυαν επι τσάρου; Τι να πει κανείς... ΚόμμαΝηστικό το αποκαλει ο φίλος μου Παναγιωτης απο τη Ρόδο αλλα μάλλον μονο στη σκέψη.. Κατα πως λέει και ο Τζιπάκος,αυτοι οικιοποιούνται το αιμα όλων των αριστερων που πεθαναν για τις ιδέες τους και τις εξαργυρωνουν εμφανιζόμενοι ότι τους εκπροσωπούν... Τετοιος .."περινόσπορος" !!!!

                                                        ****

Ο Φαρσαλινός ..γαμπρός ,πως τα κανει πως τα φέρνει με τους παππούδες του ΣΥΝ (;) και τις συνιστωσες πυκνά συχνά μας θυμίζει πάντα πόσο τα στελέχη της αριστεράς ειναι έτοιμα να καρφωσουν κόμμα και ιδέες αρκει ν αρπάξουν μια καλή θεσούλα (απο Πασοκ ή ΝΔ.,δεν παιζει ρόλο)που συχνά αποδεικνύεται η κότα με τα...χρυσά αυγά..!!!

                                                      ***
Καλά ο εκ Τρικάλων  Κουβέλης ,που ο  Θεοδωράκης  τον γνώρισε" πιτσιρικά σαν ..Λαμπράκη,στα Τρίκαλα" (το είπε χθες στον -αλλο ΑΚΗ- = Γ.Παπαδάκη .Λέτε να ξανασμείξουν πάλι τα Κρητικά ονόματα...σύντομα;), σίγουρα έχει το ρόλο του  σε στιγμές παρόμοιες με του 89.. Πάντα καποιος πρέπει να ειναι κει όταν το χρειαστούν τα αφεντικά να υπογράψει για να στείλουν οποιοδήποτε ...Ανδρέα ,ας πουμε, στα ...γουνάκια!!!
                                                       ****
Ο τετραπέρατος Γεωργιος που ακόμα τους παιζει όλους στα δάχτυλα..πάντα εκει και έτοιμος για όλα μέχρι και να αναλάβει πρωθυπουργός!!! Το υπαινίχθηκε αυτο κάποτε στους Οικονομέα -Καμπουράκη και σίγουρα δε βλέπω το λόγο γιατί να μην κρυφοκαίει ο καυμός της πρωθυπουργοποίησής του,σε κάποια αναμπουμπούλα !!!

                                                  ****
Και φτάσαμε στην λυγερόκορμη και ευφραδέστατη κόρη του μέγα αρχιτέκτονα όλων των δεινων μας της δεκαετίας του 1960 που έκανε την Ελλάδα μπάχαλο και μας οδήγησε στην 'εθνοσωτήριο επανάσταση" ενός ψυχοπαθούς που ήθελε όλη την Ελλάδα στο ...γύψο..!!Η Θεοδωρα του Κούβελου και του Μητσοτάκη φαίνεται πως κι αυτή έχει υποσχετική για πρωθυπουργία αλλά δεν ξέρω αν προωρίζεται για πρίν,ή μετά τον Αντωνη... Αν βέβαια στα πράγματα ήταν εκεινο το... μουρλό που έλεγε ότι  μιλάει με το θεό και του λέει ποια χωρα να ξεπαστρέψει,σίγουρα θα ήταν πριν,αλλα τωρα πρέπει να γίνουν άλλοι σχεδιασμοί γιατί με τον Ομπάμα στην εξουσία και το ΓΑΠ στην Ελλάδα δυσχεραινουν κάπως τα πράγματα μέχρι να αρχισουν να το... μασήσουν οι Μασσάι της Ανθίμειου ..Θεοκρατίας..
                                                                **
Ωφειλω να ομολογήσω όμως ότι η γλυκύτατη(σικ) Ντορα  εργάζεται πυρετωδως και ίσως πιο μεθοδικά απο τον Αντωνη για να στρογγυλοκαθήσει ένα πρωινό στου Μαξίμου,αν δεν το γκρεμίσει την Κυριακή ομουσικοσυνθέτης Μ. Θεοδωράκης με τους νέους Λαμπράκηδες που έβγαλε στην πιάτσα και σίγουρα και
σ αυτους θα δωσει  εντολή να τα σπασουν όλα όπως τότε ,το 65 που μας έστελνε να μπουμε με πέτρες και με ρόπαλα στη βουλή ενω ένα σύνθημα μόνο ακούγονταν στον αέρα.."ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ".
Τον άκουγα το πρωί στον Γιωργο Παπαδάκη να καλει σε εξέγερση τη "Σπίθα" την Κυριακή και ειλικρινά τον απόλαυσα..Μου ξαναέφερε και μενα στα 17μου χρόνια  ο 86χρονος Μίκης που κάποιοι τον κουβαλούν  πότε εδω και πότε εκει ελπίζοντας να αναλάβει κανένας δικό τους την εξουσία και να τσιμπησουν καμιά χοντρή αρπαχτή που αυτό το καλοκαίρι θα υποχρεωθουν μοναχα σε ποσοστα των παλιων δίσκων..
                                                          ****
Και τί δεν ξέρασε το πρωί ο πρωην αρχηγός μου που το 65   και στην Ομόνοια και στο Σύνταγμα πάντα έδινε το σύνθημα για επιθεση και μετά χάνονταν για να σπασουμε εμεις τα περιπολικά της αστυνομίας και εκεινοι τα πλευρά μας..Μεχρι τωρα έβριζα για τα σπασμένα απο τα ρόπαλα των αστυνομικών κόκκαλά μου το Μητσοτάκη αλλα  μ αυτά που ειδα και άκουσα σήμερα φοβούμαι μήπως   και ο Μίκης ήταν στο κόλπο για να ανοιξει το δρόμο στον πατριωτη του . Ημουν δίπλα στον Πέτρουλα και απορω ακόμα πως είμαι ζωντανός αφου κινδύνεψα και απο τα γκλόμπς, κι απο τα δακρυγόνα και απο τις συλληψεις στην Ομόνοια..
Το αποτέλεσμα; Εμεις στα Ξένα και ο Μίκης υπουργός των καθαρμάτων..ενω επι χούντας το είπε και στο Μαλλούχο του Σκάι ότι τα κουτσοπινε με το Μητσοτάκη και  τους ...άλλους  Κωσταντίνους στην "εξορία" των Παρισίων..
Σήμερα,δεν θέλω με τίποτα να το πιστέψω  πολλοί λένε  ότι ανέλαβε νέα εργολαβία για να  μετατρέψει τη σπίθα σε φλόγες που θα τσουρουφλίσουν την Ελλάδα ,μέχρι να ρθει η Ντόρα να τις σβήσει!!

Δεν θέλω να το πιστέψω,αλλα με βάζει σε σκέψεις όταν ενω μίλησε για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τί πρεπει να κάνουν..,για τη Ντόρα κι όταν ακόμα ρωτήθηκε απο το Γιωργο Παπαδάκη,δεν είπε τίποτα..
Στους επικεφαλής μάλιστα κάλεσε -μετα απο αίτημα του ιδίου- και το Γιωργο Παπαδάκη του Αντέννα και εκεινος μόνο που δεν έκλαψε απο συγκίνηση..
Θα τα καταφέρει;
Θα.. δείξει!!!
Σκιτσο ΚΟΥΡΣΟ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Ελλάδα!!!


                                                    

No comments:

Post a Comment

wibiya widget