Sunday, May 15, 2011

ΟΙ ΣΕΦ ..δεν γίνονται στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Ο Νικος και η Στασα ,ιδιοκτητες του Νικος Κουάλιτυ κέικς,στο Ώκλυ

on Δευτέρα, 9 Μάιος 2011 στις 2:01 μ.μ.
 
Η επι 24ώρου ,σχεδόν βάσεως ,προγράμματα μαγειρικής στην τηλεόραση και σε ολόκληρο σχεδον τον κόσμο,έχει αυξήσει αρκετα το ενδιαφέρον των πολιτων για το μαγείρεμα ενός καλυτερου φαγητού,αλλα έχει συγχρόνως φουσκώσει και τα μυαλά πολλών πιτσιρικάδων οι οπίοι νομίζουν οι ίδιοι θα σκίσουν και θα γίνουν οι καλυτεροι ΣΕΦ.
Με δύο ιδιοκτήτες εστιατορ'ιων και ζαχαροπλαστείου μίλησα χτες και οιδύο μου είπαν τα ίδια πράγματα..
Ο Πάντα χαρούμενος και κεφάτος Κωστας Παπάς,σεφ του Ντινος ρεστωραντ...
-Ο Κωστας Παπας ο πλέον βετεράνος σεφ της Μελβούρνης ,απο το Dinos Restaurant,και ο ΝΙΚΟΣ ,απο το ομωνυμο ζαχαροπλαστείο στο Ώκλυ,παρουσίασαν με τα πιο μελανά χρωματα την ανευρεση ενός καλου αρχιμάγειρα..
-Συνέχεια μας ζητουν δουλειά ,λέει ο Κωστας Παπάς, αλλα μόλις μπουνε στην κουζίνα σε λίγες μέρες δραπετεύον γιαατί δεν μπορουν να τα καταφέρουν..και να ανταπεξέλθουν στις ευθύνες που έχει η κουζίνα ενος εστιατορίου...
Η Νεολαία, βλεπει τις σειρες στην τηλεόραση ,παιρνουν μερικά μαθήματα μαγειρικής,και νομίζουν ότι αυτη ειναι η ευκαιρία τους να γινουν φίρμες και μ επολλα λεφτά..
-Και μόλις πιάσουν κατσαρόλα και τηγάνι σε εστιατόριο γίνονται...λούηδες.."
Τα ίδια ακριβως παράπονα εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Νίκος ..
Αν λοιπον έχετε αντίθετη γνωμη απο τους παραπάνω, και πιστευετε ότι τα καταφέρνετε καλά... τρέξτε και σίγουρα θα σας προσλάβουν..
Aυξηθηκαν οι νεοφερμένοι απο την Ελλάδα.
-Στο ζαχαροπλαστείο Νίκος εργάζονται σήμερα,πανω απο 10  νέα παιδια που ήρθαν πρόσφατα απο την Ελλάδα και τα Ελληνκά τους ειναι  θαυμάσια αλλα πολυ καλα Ελληνικά ακους τωρα στα περισσότερα Ελληνικά εστιατόρια δήλωσε επιχειρηματίας..
Τα περισσότερα ειναι παιδιά γεννημένα στην Αυστραλία,που γύρισαν με τους γονείς τους πριν πολλά χρόνια στην Ελλάδα ,σπούδασαν εκεί και τωρα με την κρίση ξαναγύρισαν στην...πατρίδα.. τους...
Τα ίδια μας είπε και ο Νίκος Καζακος αντιπρόσωπος Ελληνικών καναλιων..
" Πρωτη φορά,είπε,Ελληνόπουλα που επεστρεψαν πρόσφατα απο την Ελλάδα με άριστα τα Ελληνικά,σχεδόν καθημερινα ερχονται στα γραφεία μας και ζητουν δουλειά"!!

No comments:

Post a Comment

wibiya widget