Sunday, April 24, 2011

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ..Είναι του...ΙΣΡΑΗΛ!!!


Ο υφυπουργός Εξωτερικών κ.Δόλλης εν μεσω του πατριάρχη κ.Θεόφιλου..που υπόφερε να του αναγνωρίσουν τον τίτλο οι Ισραηλινοί και άλλων αξιωματούχων ,έτοιμος να παραλάβει  το φωτοφάναρο και να φέρει να το απλώσει,φως και πνευμα.. σε ολόκληρη τη χωρα!!
 Ευτυχως που κρατάνε ακόμα οι ξένοι το "αρχαίο Πνευμα Αθάνατο" γιατι οι...δικοί μας θα είχαν καταργήσει απο καιρό το φως που ο Απόλλωνας "στέλνει" για την έναρξη των Ολυμπιακων αγωνων και πιθανόν να ξανακατέστρεφαν και την Ολυμπία και να την αντικαθιστούσαν με ...αγιοταφίτικο χρώμα!!!!Ειλικρινά ντρέπομαι σαν Έλληνας να ξοδεύονται χιλιάδες Ευρώ ,και να ναυλωνεται αεροπλάνο όπου συνοδεια υπουργων να παει στην Ιερουσαλήμ,για να φέρει στο "διαρκές Φως "της Ελλάδας το φως μιας Ισραηλινής εκκλησίας για να φωτίσει τους Έλληνες!!! Και το χειρότερο ..να το υποδέχονται με τιμές (άκουσον -άκουσον) ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!! Τέτοια ξεφτίλα μόνο χρεοκοπημένοι και βάρβαροι λαοί θα μπορουσαν να το δεχτουν...Πίστευα ότι η κυβέρνηση του ΓΑΠ θά έβαζε τέρμα σ αυτά τα μασκαραλίκια που θυμιζουν Μεσαίωνα και άλλες σκοτεινες περιόδους της  Παγκόσμιας ιστορίας ...αλλα δυστυχως ξεπέρασε και τη θρησκοληψία του Μπους!!!
Λυπαμαι και τον παλιό μου φίλο υφ. Εξωτερικών τονκ. Δόλλη που μάλλον υποχρεώθηκε απο το πρωτόκολλο,να τρέχει στο Ισραήλ και να παραλαβαινει ένα "κομπιναδόρικο" φως που για χιλιάδες χρόνια εκμεταλλεύονται οι εκάστοτε ιερωμένoi της παλιας  και της νέας θρησκείας των Ελλήνων!!!
Ντροπή!!!!!!!

( Απο τη Θεσσαλονίκη ο φίλος μας ΓΓ μας έστειλε εμαίηλ και μας μεταφέρει το σχετικο άρθρο

Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους

Οι μάλλον άπιστοι και οι μάλλον πιστοί

του Κλέαρχου Τσαουσίδη  http://www.pressinaction.gr/koinonia/item/1633-agio-fos-me-times-arxigoy-kratoys    Εχει ενδιαφερον.διαβάστε το..

4 comments:

  1. Ta χάλια μας..Σιγα μην ειχαν οι Εβραίοι τετοιο εργαλείο και θα το άφηναν...για να πλακωνονται στο ξύλο Γραικοί και Αρμένηδες..Θα ειχαν εξαφανσει απο καιρο τους Παλαιστίνιους κι εμας ... ασε άλλη φορα.. Σα δε ντρέπονται τα παιδια του Χάρβαρτ!!!

    ReplyDelete
  2. δεν το στελνουν τηλεφωνικα, με ιντερνετ, sms,να κατεβασουμε το κοστος! Η θρησκεια ειναι εθισμος οχι μυστηριο,ποιο ευκολα κοβεις το τσιγαρο παρα την θρησκεια.

    ReplyDelete
  3. Ρε τους απίθανους. .Και παίρνουν το φανο που μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα. .Γιατί δε χρησιμοποιούν την ελληνική φλόγα;λέτε ναπληρωνουμε στο ισραήλ ;

    ReplyDelete
  4. Το πόσο ...Αγιο ειναι αυτό το φως..και τάχαμ δίνεται μονο στους Έλληνες απο το ...Θεό(λέλιαμ,λέλιαμ που λέει και η Ειρήνη)φαίνεται και απο το έξυπνο βίντεο της Ελληνοφρένειας...που θα δειτε αν πατησετε τα παρακάτω στοιχεία.. Αν θυμάμαι καλα το φως αυτο το"παρηγαγαν" και στην Αρχαια Ελλάδα οι τότε ιερεις(πάντα υπηρχαν αετονυχηδες που έχωναν βαθειά το χέρι στις τσέπες των αφελών).
    Μάλιστα σ αυτον τον ίδιο ναό που τρέχουν σήμερα να δούνε το ...φως,τοτε πρεπει να ήταν αν θυμάμαι καλά Ναός της Δήμητρας... Όσο για τους Αρμένηδες που επιδιωκουν με πάθος να βάλουν χέρι στο φως...δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η πρωτη ορθόδοξη αρχιεπισκοπή που στήθηκε ποτε ήταν Αρμένικη με αρχ/σκοπο τον Γρηγόριο
    , στην Αρμενία,ο οποίο με υπερηφάνεια στην πρωτη ανακοίνωση πο εξέδωσε έλεγε με υπερηφάνεια.." Σκοτωσαμε όλους τους Εθνικούς (Έλληνες)δεν αφήσαμε κανέναν.." Κρίτσνερ-"Η εγκληματική ιστορία του Χριστιανισμού..."
    Βοήθειά μας.. και δειτε εδω το Βιντεο.http://youtu.be/ovAS5EJCgAI

    ReplyDelete

wibiya widget