Saturday, April 30, 2011

ΠΕΘΑΝΕ Ο 7ΧΡΟΝΟΣ...ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο...ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Σχόλιο
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ...
 Το λέμε όλοι,το καυτηριάζουν όλοι,αλλα αν κάποιος παει να εφαρμώσει τον νόμο όλοι τρέχουν να διαμαρτυρηθούν ότι καταστρέφουν την παράδοση..!
Μια παράδοση πέρα για πέρα ηλίθια που θερίζει κάθε "ανάσταση" τους Έλληνες..
Αρμαγεδών; Α..μπά ..Χίωτικοι κεραυνοί!!!
"Αναστάσιμοι φυσικά"!!
Προσωπικά θεωρω εντελως βλακωδικο να ξεσηκωνεται όλος ο κόσμος το Μ.Σάββατο να πάνε στην εκκλησία ,μόνο και μόνο να ακουσουν το "Χριστός Ανέστη",  μια είδηση δηλαδή που την ξερουν όλοι (όσοι πιστευουν)1500 και παραπάνω χρόνια και να δέχονται τις πιο βάρβαρες βομβαρδιστικές επιθέσεις ,λες και βομβαρδίζεται το Ιράκ ή η Γάζα..
Σε εποχες σκλαβιάς,μπορει μια τέτοια θρησκευτικής εκδήλωσης να ειχα κάποιο νόημα,αλλα σήμερα τι εξυπηρετεί;
Δεν πάει άλλο αδερφια ,λίγοι ειμαστε οι Ελληνες και δεν έχουμε τρυφερουδια να θυσιάσουμε για κανενα Θεό!!!
Αν οι εμπόροι και ο κυβερνωντες νοιάζονται μόνο για το χρήμα...καιρός να νοιαστουν οι παπάδες και να καταργήσουν αυτο το πασχαλιάτικο ραμαζάνι.. Να καταργήσουν αυτο το εγκληματικό..σιώου Ουτως ή άλλως λεφτα δεν πέφτουν γι αυτούς, αφου όλοι πανε 10 λεπτα να παρουν το φως  και τρέχουν για τη μαγειρίτσα μετά... Και μενουν έρημοι και μονοι ..με τα φωτα και τα άλλα έξοδα να τρέχουν... ΝΑΙ ...Καλοσκεφτειτε το. .. ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ που ο κάθε "μουρλός και πυρομανής "βγάζει τα απωθημένα του και που οι περισσότερες μανάδες-οπως άκουγα κι απο την ΕΡΤ -δεν παιρνουν κι ουτε αφηνουν τα παιδια τους να πάνε στην εκκλησία απο το φόβο να μη τραυματισθούν ή και να πεθάνουν..
ΔΠ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget