Monday, March 7, 2011

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ η ευχή "ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ"


Μια ευχή που ακούγεται πολύ αυτές τις ημέρες και δεν έχει καμμιά σχέση με την ελληνική πραγματικότητα ειναι το "καλή σαρακοστή".
Αν βρείτε έστω και ένα 5% των Ελλήνων να ακολουθήσει αυτές τις ..σοφίες,που έπέβαλε η 'εκκλησία" στις πιο μαύρες και εγκληματικές στιγμές κατά του Ελληνισμού να μου τρυπησετε το ...σάκκο οδήγησης.....!!!
Τις σαράντα αυτές ημέρες μέχρι το...πέρασμα(Πάσχα) των Εβραίων απο την ..έρημο , η εκκλησία" μας " βρίζει διαρκώς τους έλληνες και τιμά κάθε τί ανθελληνικό ¨:Κυριακή της ορθοδοξίας..πέφτουν όλα τα αναθέματα εναντίον μας, και παρα την έκκληση του προέδρου της Δημοκρατίας κ.Στεφανόπουλου να σταματήσουν ,το χαβά τους οι ρασοφόροι http://ethnikoi.org/anathemata.htmlΣχεδον κάθε Παρασκευή η Παναγία χωρίς η ίδια να έχει ευθύνη,εμφανίζεται απο τον Μελωδό ότι ξεφτέλισε τους ..πανσόφους ,Έλληνες φιλοσόφους και τους έκανε ...ΑΣΟΦΟΥΣ και άλλα..!!!
Φυσικά οι περισσότεροι δεν ξέρουν  τί ακριβως εύχονται και σίγουρα δεν θα τηρήσουν τίποτα απο αυτα που τους ζητούν οι...Πατέρες (!!!!!)
Αν δεν συμφωνειτε μαζί μου ,πολυ καλα κάνετε αλλα ρίξτε και μια ματιά εδω http://www.matia.gr/7/72/7202/7202_1_2.html για να δείτε τι μας ζητούν οι εκπρόσωποι του θεού και μετα τα ξαναλέμε..
Βασικά καλή Σαρακοστή είναι σα να ευχόμαστε   "καλό Ραμαζάνι' ή κατι παραπλήσιο με το οποίο αποβλακωνουν άλλους λαούς..
Αν θέλετε να συνεχισετε κι άλλο γύρω απο το θέμα ρίξτε μια ματιά κι εδω http://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SNYK_en-GB
και καλως να χαρείτε τις θρησκευτικές οδηγίες..

Αλλα : http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=197086

No comments:

Post a Comment

wibiya widget