Friday, March 25, 2011

Επιστολή.==Χωρίς την Καλαμάτα δεν θα είχαμε Ελλάδα!!!


Στις 23 Μαρτίου 1821 η Καλαματα ήταν ελεύθερη...

ΆΝ και η απελευθέρωσης τη Ελλάδας ξεκίνησε απο την Καλαμάτα,στις 23Μαρτίου 1821( http://projectdaimonas.blogspot.com/2011/03/23-1821.html) οι νεοέλληνες επιμένουν να θεωρούν σαν εθνικη εορτή την 25 Μαρτίου..
Το γιατί,ολοφάνερο ...για να "παντρέψουν" οι ιστορικοί και οι ρασοφόροι(προπαντός αυτοί) το "διπλό άγγελμα' της ημέρας..αν και ο Άνθιμος της Θεσσαλονίκης δεν θέλει να ακούσει τίποτα για κομπίνες Παπαρηγόπουλου..κλπ. (http://www.anagrafes.com/diafora-nea/protoselido/1389-mitropolits-thessalonikis-o-paparigopoulos-den-itan-pseftis).
Διπλή χαρά ,λέει, αισθάνονται ο Έλληνες επειδη
Α) την ημέρα αυτη άρχισε η Επανάσταση των Ελλήνων ραγιάδων και των κλεφτων κατά των Τουρκωνκαι
Β)  είναι η μερα όπου ο ." δημιουργός των πάντων" και των δισεκατομμυρίων αστέρων ,πόθησε τη Μαρία και πηγε ,σχεδόν σαν παράνομος εραστής και κλέφτης...  να συνευρεθει μαζί της...κάπου στην Ιουδαία...έχοντας μαζί του τον Άγγελο που ενημέρωσε την φτωχή γυναίκα και σύζυγο του Ιωσήφ ότι ο Κύριος ήταν Μέσα της"χαιρε κεχαριτωμένη Μαρία ο κυριος  μετα Σού...")..
Μπορεί ο Αινστάιν και όλοι οι μεγάλοι της Ιστορίας να λενε ότι όλα αυτα ειναι "ωραία παραμύθια"  και άλλα πολλα ( http://www.scribd.com/full/46910473?access_key=key-zs2mczeucyc1eft4ga4 ) αλλά στη χωρα των αμέτρητων θεών οι πολιτικοί μας που εκλέγονται απο τους αντιπροσώπους του θεού κάνουν το κορόιδο κι αν καποιος φωνάξει τον βγάζουν και ...φαιδρό ..
Δεν εχουμε διάθεση τέτοιες μέρες να χαλάσουμε το μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά των Γραικοχριστιανων,αλλα αρκετα κράτησε  το παραμύθι τους και καιρός οι Καλαματιανοί που έκαναν την αρχη της απελευθέρωσης και οι Τριπολιτσιωτες να αρχισουν να γιορτάζουν τις θυσίες των πατριωτων γιατι ειναι προσβολη στη μνήμη τους να τους λέμε δηθεν ο Θεός αποφάσισε για τη λευτεριά τους...
Ευχαριστω.
Θ.Τ. ο αναμάρτητος...
Καλαμάτα

No comments:

Post a Comment

wibiya widget